Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate luni, în deplasare, meciul cu echipa FC Voluntari, scor 2-2, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petrolul a reuşit să înscrie în minutul 28, prin Jair, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. Şapte minute mai târziu, în minutul 35, Marcelo Lopes a deschis scorul pentru gazde, din pasa lui Ricardinho. Avantajul de pe tabelă al ilfovenilor a fost scurt, pentru că după alte şapte minute, Matricardi a făcut un fault în careu şi arbitrul Sorin Costreie a dictat lovitură de pedeapsă., pe care a transformat-o Gicu Grozav, în minutul 43.

În repriza secundă Adam Nemec a primit două cartonaşe galbene într-un minut şi a fost eliminat chiar după ce fusese înlocuit. Chiar şi în zece gazdele au reuşit să înscrie, prin Sigurjonsson, în minutul 82. În minutul 88 Seniko Doua a marcat golul egalizator printr-un şut de la distanţă, la un corner. Arbitrul de tuşă Mihai Maricaa ridicat fanionul şi golul a fost anulat, dar, după analiza VAR, arbitrul de centru a decis să acorde golul pentru Petrolul.

Ploieştenii sunt pe locul secund în play-out, cu 28 de puncte, la egalitate cu ocupanta primului loc, FCU Craiova. FC Voluntari se află pe locul 6, cu 24 de puncte.

FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş (Cristian Paz 22) - Marcelo Lopes, Sigurjonsson, U. Meleke (D. Florea 66), Aliji - Raţă, Nemec (Dumiter 74), Damaşcan. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

PETROLUL: Leitner - Papp, Meijers, Felix Mathaus (R. Moldoveanu 85) - Doua, Jair (Dumitriu 72), Seto, Jefferson (Purtic 90+8), Ţicu - Irobiso, Grozav. ANTRENOR: Florin Pârvu

Cartonaşe galben: Nemec 73, Ricardinho 78 / Irobiso 14, Ţicu 76

Cartonaş roşu: Nemec (FC Voluntari) min. 74

Arbitri: Sorin Costreie - Mihai Marica, Adrian Vornicu - Iulian Călin

Arbitri VAR: Horia Mladinovici - Marius Badea

Observator: Augustus Constantin

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.