Dragoş Grigore, jucătorul care a adus victoria echipei Rapid în meciul de miercuri, de la Botoşani, le mulţumeşte suporterilor pentru că sunt alături de echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bucurie, extraz, cred că au fost toate ingredientele în seara asta. Când eşti egalat pe final te doare, dar e important că am marcat golul victoriei şi am plecat de aici cu trei puncte.  

Rapid va juca meci de meci cu gândul de a câşstiga, Rapid arată bine, şi-a îndeplinit obiectivul principal, acela de a accede in play-off. Nu mai e nici un secret că suntem peste tot de acasă, le mulţumim celor care ne suştin şi mă bucur că le-am oferit o victorie în seara asta”, a declarat Dragoş Grigore, marcatorul golului victoriei în meciul de la Botoşani.

Coechipierul lui Grigore, portarul Horaţiu Moldovan, a declarat la finalul meciului de la Botoşani: „De acum ne aşteptăm să-l cheme pe Dragoş Grigore şi la Gala FIFA pentru cel mai frumos gol”.

Echipa Rapid Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul Dragoş Grigore, din foarfecă, în minutul 90+4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.