Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a fost dezamăgit la finalul meciului cu FC Botoşani, de luni, considerând că sibienii au pierdut două puncte, nu au câştigat unul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem dezamăgiţi pentru că de când sunt aici nu-mi aduc aminte să fi marcat goluri în maniera în care a făcut-o azi Botoşaniul. Au fost două cadouri ale noastre. Când greşim suntem taxaţi. Consider că am pierdut două puncte. Şi terenul a fost destul de ră, de aceea au apărut şi probleme la mijloc. Trebuie să strângem rândurile, să mergem mai departe, suntem un vestiar mic, oricine greşeşte ceilalţi trebuie să îl ajute”, a declarat Marius Măldărăşanu.

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.