Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, nu a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor săi la partida de duminică seara, de la Ovidiu, pierdută cu 0-2 în faţa echipei Farul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am avut atitudine, am fost foarte slabi, delăsători Am greşit la ambele goluri. Nu golurile m-au deranjat cât m-a deranjat atitudinea Ia numite momente pe care le-am tratat cu superficialitate. Farul a fost mult peste noi, a avut şi în a doua repriză câteva ocazii foarte mari, din greşeli copilăreşti. Această înfrângere nu se uită, ea rămâne pentru că este foarte dureroasă, mai ales după cum am pierdut. Sunt însă optimist şi sunt sigur că vom schimba lucrurile”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Echipa Farul Constanţa a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, fornaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şaptea din Superligă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.