Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul, îi atenţionează pe granzii Superligii că ar trebui să îl cumpere pe atacantul Louis Munteanu, care este împrumutat de Fiorentina la Farul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În seara le-am adus aminte tuturor că suntem campioni! Atu-ul Farului ăsta a fost şi anul trecut, ambele faze făcute foarte bine. Despre Louis ce să spun… Sincer să fiu, nu înţeleg cum Fiorentina nu-i dă spaţiu unui jucător care vede golul şi când doarme noaptea. La noi a făcut un sezon fantastic, se vede că are calitate, cred că e cel mai bun nouă din România. Dacă cineva din România are bani, ar trebui să-l cumpere. Dacă-mi daţi bani şi acţionari, o să-l cumpăr şi eu. Transferul lui Ianis la Alaves e o decizie a lor, ştiam de ea. El şi-a dorit să ajungă în Spania, e un campionat foarte bun, o să-l ajute să progreseze. E un copil care vrea să înveţe, e un profesionist, sper să-i ajute, să arate ce ştie. E un număr 10 foarte bun. Spania e un campionat foarte greu, dar se pune accentul pe tehnică. Ianis e acolo, zic că o să fie după un an de două ori mai bun”, a declarat Gheorghe Hagi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.