Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, este convins că formaţia sa îşi va reveni la nivelul din sezonul trecut, după meciul egal făcut acasă sâmbătă, scor 1-1, cu Universitatea Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am controlat jocul de la cap la coadă, am fost foarte săraci în jumătatea adversă, pe ultimii 30 de metri. Multe situaţii, dar puţină calitate. Ultima pasă şi şutul nu au mers. Sunt zile în care nu a ieşit. De aceea sunt şi puţin supărat, am pierdut două puncte. La gol a fost o greşeală copilărească, dar după aceea noi am produs fotbal. Dar în combinaţii şi la finalizare, foarte puţine sunt periculoase. Acum o să avem meci acasă, meci de trei puncte, pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Farul Constanţa a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa U Cluj, în etapa a 13-a din Superliga.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.