Tehnicianul formaţiei ieşene Politehnica Iaşi, Leo Grozavu, a declarat după meciul câştigat cu 3-0 în deplasare cu CS Dumbrăviţa în liga secundă de fotbal că jocul echipei din Copou este în creştere, dar că mai sunt multe partide de jucat şi că apar rezultate surprinzătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Se vede la zi la zi că echipa se pune pe picioare, jocul e în creştere. Dar nici nu trebuie să ne entuziasmăm prea tare. Am profitat poate şi de perioada mai puţin fastă a gazdelor. Am încercat să controlăm jocul de la început şi a fost pentru prima dată în 12 etape când am dat gol în prima repriză", a afirmat antrenorul Leo Grozavu.

Echipa din Iaşi s-a deplasat cu trenul la Dumbrăviţa, drumul până la Timişoara durând 18 ore.

"Ne-am deplasat cu trenul, la cuşetă. Una e să stai întins şi să te mai poţi şi mişca, alta e să stai atâtea ore în autocar", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul echipei din Copou susţine că obiectivul ieşenilor rămâne intrarea în play-off, adăugând că "apoi vedem în continuare".

"Mai sunt multe meciuri de jucat, încă avem de muncă. Sunt partide dificile şi vedem că în fiecare etapă apar rezultate surprinzătoare", a declarat Leo Grozavu.

Politehnica Iaşi a învins sâmbătă în deplasare, cu 3-0 echipa CS Dumbrăviţa, golurile ieşenilor fiind înscrise de Hlistei (2) şi Alin Roman.

După 13 runde, Politehnica Iaşi ocupă locul patru în clasament cu 24 de puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.