Meciul dintre Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, şi FC Bruges, din Liga Europa, se va disputa în faţa a zece mii de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Autorităţile locale au decis în această dimineaţă că suporterilor să li se permită accesul pe stadion. Sunt aşteptaţi aproape 10.000 de fani", a postat FC Bruges, pe contul propriu de Twitter.

Ministrul ucrainean al Sănătăţii, Maksim Stepanov, a anunţat, miercuri, că guvernul a decis organizare de meciuri cu spectatori în tribune, începând cu 18 februarie.

"Este permisă organizarea de meciuri, jocuri pe echipe. Spectatorii au voie să stea în tribune, dar cu anumite restricţii privind numărul de locuri ocupate", a spus Stepanov.

Partidele din Ucraina s-au disputat fără spectatori în ultima perioadă din cauza epidemiei de coronavirus.

Meciul va avea loc de la ora 17.00, pe Stadionul Olimpic din Kiev, în prima manşă a 16-imilor Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână, în Belgia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.