Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti anunţă, înaintea meciului Dinamo Kiev – Aris Salonic, de pe stadionul Giuleşti, că într-un autocar cu suporteri s-a găsit un rucsac în care se afau “materii vegetale” interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pe timpul deplasării suporterilor oaspeţi către stadionul RAPID Giuleşti, într-un autocar, a fost depistat un rucsac abandonat, în conţinutul căruia se afla o pungă cu materii vegetale ce par a fi din categoria celor interzise de cadrul legal în vigoare”, a precizat Jandarmeria.

De asemenea, în alt autocar, asupra unui bărbat în vârstă de 27 de ani au fost depistate şase ţigarete confecţionate artizanal, având în conţinutul lor materii vegetale ce par a fi interzise la deţinere.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare, adaugă Jandarmeria Capitalei.

Meciul dintre echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, şi formaţia Aris Salonic, contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Conference League, va începe la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.