Tehnicianul Dan Petrescu este de părere că echipa CFR Cluj a câştigat meritat meciul de joi cu UTA Arad, din Superligă, chiar dacă arbitrajul a fost unul slab.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă derulăm fazele. Am avut penalti ratat, apoi gol anulat şi Burcă este la spital, i s-a făcut rău. La pauză mă întrebam ce s-ar mai putea întâmpla. Şi UTA, la prima lor fază din meci, a egalat. S-au întâmplat toate episoadele împotriva noastră şi nu înţeleg de unde atâta ghinion. La penalti trebuia să avem 2-0. Dacă era valid şi golul anulat, atunci nu aveam probleme. Dacă Laszlo Balint crede că a fost dezavantajat de arbitraj, să-mi spună şi mie o fază în care CFR a fost avantajată. Noi nu am fost avantajaţi în fiecare meci. Niciodată. Când a fost roşu, a dat roşu, când a fost gol a dat gol, când a fost penalti, s-a dat penalti. Victoria este meritată! Acum noi avem multe puncte, foarte multe puncte, dar problema e că Farul câştigă toate meciurile!”, a declarat Dan Petrescu.

Echipa CFR Cluj a învins joi, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.