Echipa CFR Cluj a învins joi, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Clujenii au ratat un penalti, prin Ciprian Deac, şi au avut un gol anulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Cluj, campioana a controlat total prima repriză a meciului cu UTA. Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 15, cu un şut de la marginea careului. În minutul 21, arbitrul Lucian Rusandu a acordat un penalti pentru gazde, la o cădere în careu a lui Maglica. Lovitura de pedeapsă a fost însă ratată de Ciprian Deac, acesta şutând pe lângă poartă. În prelungirile primei părţi, minutul 45+3, Rangelo Janga a înscris dintr-o centrare a lui Krasniqi, dar după consultarea VAR, golul a fost faultat pentru un fault la o fază premergătoare, unde Kolinger l-a lovit pe Milosevic.

Arădenii au început mai bine repriza secundă şi au egalat prin Rareş Pop, în minutul 47, dar Yuri a readus în avantaj gazdele cu un gol marcat în minutul 63, după o gafă a defensivei echipei UTA.

În minutul 70 Maglica şi-a lăsat echipa în zece după ce a fost eliminat pentru un fault dur comis asupra lui Vukcevic. Arbitrul Lucian Rusandu, care a fost destul de nesigur pe parcursul partidei, i-a arătat cartonaşul roşu clujeanului după ce a fost consultat sistemul VAR. După numai două minute Rusandu i-a dat doar cartonaş galben lui Deac, pentru o intrare periculoasă la Anton.

CFR CLUJ: R. Sava - Braun, Yuri, A. Burcă (Kolinger 42), Camora – Deac (Peteleu 90), Muhar, Cvek (Hoban 90), Krasniqi (Petrila 90) – Janga (Ţîru 80), Maglica. ANTRENOR:  Dan Petrescu

UTA ARAD: Kucher - Chindriş, Benga, Hoxhallari (Otele 46) – Vukcevic (Roger 71), Cascini (Postolachi 71), P. Anton, Abeid - R. Pop (Păşcălău 84), Milosevic, Willie Barbosa (Ubbink 46). ANTRENOR: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Deac 72, Dan Petrescu 89 / Hoxhallari 32, Vukcevic 62

Cartonaş roşu: Maglica (CFR Cluj) min. 70

Arbitri: Lucian Rusandu - Mihai Marius Marica, Imre-Laszlo Bucsi – Florin Andrei

Arbitri VAR: Kovacs Szabolcs - Tunyogi Ferencz

Observator: Zoltan Szekely

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.