Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după calificarea în play-off-ul pentru optimile Conference League, că victoria din meciul cu Ballkani este cea mai importantă a sezonului şi că este convins că acum “multă lume e supărată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că e cea mai importantă victorie a sezonului. Nu mă aşteptam să facem 10 puncte când a început grupa. Veneam după două meciuri în care totul a fost împotriva noastră: penaltiuri inventate, goluri din ofsaid, goluri anulate nouă. Mă gândeam ce mai urmează, zic să vezi că dă Slavia gol în minutul şi luăm şi noi. Le-am zis băieţilor înainte de meci că au demonstrat că merită să fie în Europa, au jucat deja 13 meciuri, au făcut un efort extraordinar, dar, dacă nu vor câştiga astăzi, l-au făcut degeaba. Îmi pare bine cel mai mult pentru grup, s-a format un grup bun. Iată că au dus o echipă din România în primăvara europeană. Sper să fie mai multe echipe, dar nu prea văd în viitor alte echipe sau alţi antrenori. Cred că tot CFR va fi în viitor. Nu prea văd altele. În ultimii şase ani a fost doar CFR. Alte echipe nici nu ştiu pe unde au fost. În acelaşi timp, noi suntem cei mai criticaţi, şi antrenorii şi jucătorii, pe nedrept”, a spus Petrescu pentru Pro TV.

Întrebat dacă prin suuccesul de joi CFR Cluj “le-a închis gura” celor care critică, tehnicianul a răspuns: “Nu le-am închis gura. Doar până la prima înfrângere. Multă lume e supărată acum, sunt convins. N-are rost să mai fac polemici, cel mai important este că CFR a mers în primăvară, am făcut 10 puncte, ceva incredibil, şi am reuşit să lăsăm Slavia acasă”.

“E bine pentru club şi din punct de vedere financiar, mă bucur foarte mult şi pentru fani. O victorie mare pentru toată lumea. Panin era lângă mine şi îmi spunea scorul de la Slavia, i-am spus să mă lase în pace, că nu voiam să ştiu. Mă bucură orice victorie. E clar că nu-mi place să luăm gol. Eroul grupei? Echipa, toţi jucătorii. Mai sunt unii care au plecat, şi ei ne-au ajutat. Trebuie să le mulţumim şi lor, toţi au reuşit să stea 14 meciuri", a mai afirmat Dan Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ballkani, în ultima etapă a grupei G a Conference League, şi a încheiat grupa pe locul doi, care îi aduce calificarea în play-off-ul pentru optimile competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.