Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi OSK, spune că a fost mândru de echipa sa, după meciul cu Bodø/Glimt şi crede că nici o echipă românească nu ar fi făcut un rezultat mai bun decât Sepsi în meciul din Norvegia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am intrat în vestiarul băieţilor şi le-am spus o singură propoziţie: Sunt mândru de voi. Putem să părăsim stadionul cu capul sus. Băieţi au luptat 120 de minute şi, dacă nu era lovitura de la 11 metri pentru ei, poate ajungeam la penaltiuri. E o echipă mai bună, dar azi am fost cel puţin egali cu ei.

Nu pot să fiu supărat pe Păun, el  jucat foarte multe meciuri bune. Eu nu pot să fiu supărat pe un jucător care a comis un gest nelalocul lui. Aici nu vorbim de un jucător. Bodø/Glimt ete o echipă foate bună, trebuie să recunoaştem. Am jucat şi pe o suprafaţă de joc cu care nu suntem obişnuiţi. Eu cred că nici o echipă din ţara noastră, România, nu putea face un rezultat mai bun decat noi. Despre transferul lui Ştefănescu la FCSB ce să spun? Sunt sigur că acest transfer nu se face. Ştefănescu vrea să rămână la noi. Dacă primesc un milion de euro pe Ştefănescu, nu îl dau. Mai important decât banii este omogenitatea lotului. Pot să mai spun acum că în zilele următoare la echipă va mai veni un fundaş central, care joacă la echipa naţională, are vreo opt apariţii în naţionala Ungariei”, a declarat Laszlo Dioszegi la finalul meciului pierdut joi, cu Bodø/Glimt, scor 2-3.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.