Tehnicianul echipei AS Roma, Jose Mourinho, a declarat, joi seară, după meciul cu Bayer Leverkusen, scoe 1-0, din prima manşă a semifinalelor Ligii Europa, că nu a fost uşor pentru el şi jucătorii săi, deoarece a fost necesară concentrare totală pe toată durata partidei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie să le dăm credit băieţilor. Au această mentalitate, această dorinţă şi această empatie. Nu a fost un meci uşor, a fost dificil din punct de vedere mental. Este dificil împotriva echipei Bayer Leverkusen, să stai concentrat 90 de minute. Te poate distruge când pierzi mingea”, a spus Mourinho.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, a afirmat că în retur echipa sa nu trebuie să greşească. “Nu suntem satisfăcuţi de acest rezultat – nu voiam să pierdem. Însă ştim că mai avem o şansă săptămâna viitoare şi este clar ce vrem să facem. Trebuie să câştigăm. Nu este loc de greşeală. Trebuie să stăm concentraţi”, a declarat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.