Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat joi seară, după meciul cu Anderlecht, scor 2-2, că acest punct este unul “pentru încrederea jucătorilor” şi că îl bucură atitudinea elevilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pot să spun că puteam să pierdem jocul, dar pe final puteam să-l şi câştigăm. Dar ca joc, ca atitudine, este meritat acest egal. Este un rezultat important spun eu pentru moralul jucătorilor. Am întâlnit o echipă foarte bună, vorbim de Anderlecht, cea mai titrată echipă din Belgia, cu jucători cu mare experienţă, au jucat pe teren propriu, cu stadionul aproape plin, mă bucur pentru atitudinea jucătorilor. În ultima perioadă am avut o atitudine bună la toate jocurile. Vreau mai mult curaj pe faza ofensivă, să avem personalitate, să ţinem mai muult de minge, pentru că avem calitate şi trebuie să încerce să facă acest lucru jucătorii din atac. Lucrăm şi pe compartimente, lucrăm şi cu întrega echipă, încet-încet sperăm să reuşim să nu mai facem greşeli. Dar şi adversarul, cei de la Anderlecht, a avut primul şut pe poartă în minutul 38 şi a marcat gol. Noi am avut câteva ocazii până au reuşit ei să marcheze golul şi nu am reuşit să marcăm. Din punctul meu de vedere este un rezultat pozitiv pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Este un punct pentru încrederea jucătorilor. Nu am jucat cu oricine în seara aceasta”, a spus Dică pentru Pro TV.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Anderlecht, într-un meci din grupa B a Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.