Nicolae Dică, antrenorul echipei FCSB, a declarat miercuri, în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu formaţia belgiană Anderlecht, din grupele Conference League, că va fi nevoit să facă schimbări în echipă, din cauza oboselii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Invocând programul încărcat al echipei pe care o antrenează, Nicolae Dică a explicat de ce va fi nevoit să efectueze modificări în componenţa formaţiei pe care o va alinia în meciul cu Anderlecht: ”Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe şi ne-am întors noaptea, la ora 4, la bază, marţi am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeţi că nu ar trebui să schimb nişte jucători din echipă? Am văzut şi în campionatul României că s-au jucat etape intermediare, iar majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.

Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiţie. Trebuie să ne gândim cum vom folosi aceşti jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Aţi văzut şi voi diferenţa care a fost când am jucat cu foarte mulţi jucători tineri şi care au evoluat mai puţin. Sunt tineri, fără meciuri internaţionale, dar vor prinde şi ei experienţă şi vor ajunge la un nivel bun. Important e că am ajuns aici, dar important e şi cum vom termina ultimele două partide.

Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puţin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiţie. Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm şanse şi altor jucători să evolueze”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Sport.ro.

Meciul Anderlecht – FCSB, din grupa B a Conference League, se va disputa joi, de la ora 19.45.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.