Meciul dintre echipele feminine ale cluburilor PSG şi Reims, din etapa a patra a D1 feminin francez a fost oprit sâmbătă din cauza artificiilor şi a petardelor aruncate pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La şase zile după oprirea meciului de Ligue 1 dintre Montpellier şi Clermont, un meci de fotbal feminin din prima ligă franceză a fost oprit  după explozia zgomotoasă a mai multor petarde. Incidentul s-a petrecut imediat după începerea reprizei secunde, la scorul de 0-0 între echipele PSG şi Reims, pe stadionul din Poissy. Zeci de artificii şi petarde au fost trimise spre teren din afara stadionului, acestea explodând deasupra jucătorilor şi spectatorilor. Arbitrul întâlnirii a luat decizia de a trimite echipele la vestiare şi, după discuţii care au durat 40 de minute, a încheiat meciul, având în vedere că securitatea celor prezenţi la stadion nu era garantată.

Potrivit unor informaţii culese de presa franceză, incidentul a fost produs de trei persoane minore, care nu au putut intra la meci pentru că nu aveau bilete.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.