Atacantul Kylian Mbappe a notat pe Instagram, după înfrângerea suferită de PSG în finala Ligii Campionilor, scor 0-1 cu Bayern Munchen, că el şi colegii săi au luptat din toate puterile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dezamnăgit că nu încheiem sezonul cu cea mai frumoasă recompensă, dar asta este viaţa. Ne-am luptat din toate puterile. Felicitări lui Bayern. Şi mă mulţumesc mult vouă pentru susţinere pe durata acestei aventuri”, a scris Mbappe.

Pe Twitter, Neymar a notat şi el că PSG a făcut totul: “Înfrângerea face parte din sport. Am făcut tot ce am putut, am luptat până la final. Vă mulţumesc pentru susţinere şi afecţiune. Felicitări lui Bayern”.

Formaţia Bayern Munchen a învins, duminică, la Lisabona, echipa Paris Saint-Germain, scor 1-0, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a şasea oară în istorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.