Atacantul francez Kylian Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Ligii Campionilor care a ajuns la 15 goluri marcate în competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mbappe a reuşit această performanţă la doar 20 de ani şi 306 de zile. Messi înscria al cincisprezecelea gol în competiţie la 21 de ani şi 288 zile, în timp ce Raul Gonzalez  la vârsta de 22 de ani şi 163 de zile.

 

De asemenea, atacantul parizienilor a devenit doar al patrulea jucător care înscrie un hattrick din postura de rezervă în Liga Campionilor, după ce a fost introdus pe teren în minutul 52. Acest lucru nu se mai întâmplase de unsprezece ani, de când Joseba Llorente reuşea un hat-trick pentru Villarreal.

PSG a învins FC Bruges în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor prin golurile marcate de Icardi ‘7, ’63 şi Mbappe ’61, ’79, ‘83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.