Alexandru Maxim a marcat două goluri în meciul pe care echipa sa, Mainz, l-a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu Erzgebirge Aue, din liga a II-a, în 32-imile de finală ale Cupei Germaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mainz a rămas în zece jucători încă din minutul 3, după eliminarea francezului Moussa Niakhate. Cu toate acestea, oaspeţii s-au desprins la 3-0, după reuşitele lui Maxim '31 şi '65 şi Quaison '59. Gazdele au redus din diferenţă în minutul 83, prin Testroet.

Într-un alt meci din aceeaşi fază, deţinătoarea trofeului, Eintracht Frankfurt, a fost eliminată, după ce a pierdut, cu 1-2 (0-0), meciul cu Ulm 1846, din liga a IV-a.

Campioana Bayern Munchen s-a impus cu dificultate, scor 1-0 (0-0), în deplasare, în faţa formaţiei SV Drochtersen, prin golul marcat de Lewandowski, în minutul 81.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.