Max Verstappen, prin intermediul echipei sale de simracing Team Redline, va organiza duminică o cursă virtuală, care va avea loc în locul Marelui Premiu din Emilia Romagna, anulat din cauza vremii nefavorabile şi a inundaţiilor din regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul, intitulat "Real Racers Never Quit" (Adevăraţii piloţi nu renunţă niciodată), va fi transmis pe platforma Twitch a Team Redline duminică, de la ora 15.30, şi va fi găzduit de jocul iRacing.

Aproximativ 30 de piloţi sunt aşteptaţi să concureze împotriva dublului campion mondial, printre care Antonio Felix da Costa, Shane van Gisbergen, Felipe Drugovich sau Isack Hadjar.

 Pe toată durata transmisiunii cursei, se vor face apeluri la donaţii pentru a strânge fonduri pentru populaţia din Emilia Romagna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.