Tenismenul Matteo Berrettini, locul 9 ATP, a devenit al optulea şi ultimul jucător care se califică la Turneul Campionilor de la Londra (10-17 noiembrie), el fiind primul italian care va evolua la finala sezonului, după Corrado Barazzutti, în 1978.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Berrettini a profitat de înfrângerile suferite de francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 35 ATP, şi de elveţianul Stan Wawrinka, la turneul Masters de la Paris, în sferturi, respectiv optimi.

Italianul de 23 de ani, locul 57 ATP în martie, a câştigat în acest an truneele de la Stuttgart şi Budapesta, a fost finalist la Munchen şi semifinalist la US Open şi Shanghai.

Ceilalţi participanţi la Turneul Campionilor sunt spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, sârbul Novak Djokovici, locul I ATP, elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, rusul Daniil Medvedev, locul 4 ATP, austriacul Dominic Thiem, locul 5 ATP, grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP şi deţinătorul trofeului, germanul Alexander Zverev, locul 6 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.