Antrenorul italian Massimo Carrera a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Spartak Moscova, din cauza rezultatelor slabe înregistrate, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 54 de ani, Carrera era la Moscova din 2016. Fără o experienţă îndelungată ca antrenor principal, el fiind secund la Juventus, la naţionala Italiei, şi chiar la Spartak, Massimo Carrera a reuşit în sezonul 2016/2017 să câştige titlul în Rusia, iar anul trecut să se claseze pe locul al treilea. 

Anul acesta, însă, echipa antrenată de el a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar în campionat se află pe locul 7, cu 18 puncte, după 11 etape, la şapte puncte de liderul Zenit Sankt Petersburg.

Ultima înfrângere, suferită cu scorul de 2-3, duminică, acasă, cu Arsenal Tula, i-a fost fatală italianului. Spaniolul Raul Riancho va asigura interimatul la meciul de joi, cu Glasgow Rangers din Liga Europa, apoi, potrivit presei ruse, echipa ar urma să fie preluată de Leonardo Jardim, demis de curând de la AS Monaco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.