Un arbitru marocan a fost suspendat pe viaţă din cauza “greşelilor grosolane” de la un meci din prima ligă, a anunţat, marţi, Federaţia de Fotbal din Maroc (FRMF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ca urmare a prestaţiei proaste şi a greşelilor grosolane ale arbitrului Hicham Tiazi la meciul dintre Olympique Club de Khouribga şi Yousoufia de Berchid, de sâmbătă, 21 decembrie, contând pentru etapa a zecea a Botola Pro D1, potrivit raportului evaluatorului arbitrilor, depus la Direcţia Naţională de Arbitri. Şi cu aplicarea regulamentului disciplinar pentru arbitri şi a articolului 6.2 din statutul FRMF al arbitrului , s-a decis să se pună capă serviciilor arbitrului Hicham Tiazi în ceea ce priveşte practica arbitrajului”, se arată pe site-ul federaţiei marocane.

Tiazi, în vârstă de 44 de ani, a acordat la meciul de sâmbătă patru penaltiuri controversate, dintre are trei pentru aceeaşi echipă.

Olympique de Khouribga, care a beneficiat de trei penaltiuri, a câştigat meciul cu scorul de 4-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.