Marko Arnautovic, atacantul austriac de la Inter Milano, s-a accidentat duminică şi, după examenul medical efectuat luni, va lipsi de pe gazon timp de o lună şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marko Arnautovic (34 de ani) a ieşit accidentat în meciul cu Empoli, de duminică. El a avut probleme musculare şi a fost schimbat în minutele de prelungire ale întâlnirii.

Examenul medical efectuat luni de atacantul austriac a relevat o „distragere musculară de grad mediu la joncţiunea miotendinoasă a bicepsului femural”, diagnostic potrivit căruia Arnautovic va sta în afara terenului cel puţin o lună şi jumătate, estimeaza specialiştii. Medicii lui Inter vor monitoriza constant starea atacantului, care va lipsi cel puţin şase meciuri, urmând să revină, probabil, cu Frosinone sau, mai sigur, cu Juventus – în ziua de 26 noiembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.