Ciclistul britanic Mark Cavendish a fost agresat de patru bărbaţi înarmaţi în timpul unei spargeri la locuinţa sa, la 27 noiembrie, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cavendish, în vârstă de 36 de ani, a declarat că el, soţia sa Peta şi copiii lor au fost ameninţaţi cu cuţitul de către cei patru bărbaţi şi că el a fost atacat cu violenţă.

Sportivul suferise recent, la 21 noiembrie, două fracturi la coaste şi avea un plămân afectat puternic după o căzătură.

Poliţia din Essex a anunţat că niciunul dintre membrii familiei sportivului nu este rănit grav, însă cu toţii sunt foarte afectaţi de incident.

Agresorii au furat o valaiză Louis Vuitton şi două ceasuri valoroase. Bărbaţii încă nu au fost prinşi de poliţişti.

Cavendish a povestit incidentul într-un mesaj postat pe Twitter, în care a precizat că agresorii erau mascaţi şi înarmaţi. Ei au intrat în locuinţa sportivului în timp ce familia dormea. “Printre lucrurile luate de ei s-au numărat două ceasuri de mare valoare sentimentală. Însă ceea ce este muult mai rău este că ni s-au luat simţul siguranţei, intimităţii şi demnitatea pe care oricine are dreptul să le aibă în propria casă. Efectul pe care acest coşmar l-a avut asupra familiei mele este dureros de evident, aşa că îi rog pe toţi cei care ar putea să ne ajute cu informaţii să  sune la 101”, a scris sportivul.

Mark Cavendish, care are în palmares 34 de victorii de etapă în Turul Franţei, şi-a prelungit marţi contractul cu Deceuninck-Quick-Step.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.