Britanicul Mark Cavendish (Deceuninck-Quick Step) a câştigat, marţi, etapa a IV-a a Turului Franţei, desfăşurată între Redon şi Fougeres (150,4 km).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cavendish, 36 de ani, a obţinut al XXXI-lea succes într-o etapă a Marii Bulcle, primul după cinci ani, fiind la trei victorii de recordul belgianului Eddie Merckx. El i-a întrecut la sprint pe francezul Nacer Bouhanni (Arkea-Samsic) şi pe belgianul Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix).

Un alt protagonist principal al zilei a fost tânărul belgian Brent van Moer (Lotto-Soudal), aflat la doar 200 de metri de victorie după o evadare de 140 de kilometri.

Olandezul Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix) îşi păstrează tricoul, fiind urmat în clasamentul general de francezul Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step), la opt secunde, şi de ecuadorianul Richard Carapaz (Ineos Grenadiers), la 31 de secunde.

Etapa a V-a programează, miercuri, un contratimp individual pe un traseu de 27,2 kilometri, între Change şi Laval.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.