Antrenorul Marius Şumudică a povestit incidentele de la meciul pe care echipa sa, Kayserispor, l-a câştigat, luni, în deplasare, cu Alanyaspor, precizând că singura persoană lovită din staful său a fost traducătorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o altercaţie după meci, dar nu mai contează. Inevitabil apar, dar peste toate rămân cele trei puncte. M-a sunat şi soţia, m-au sunat toţi din ţară, s-a scris că am nasul spart sau ceva de genul ăsta, dar nu e nimic adevărat. Eu sunt un timp mai coleric, aşa, mă manifest pe margine. Nu pot să stau pironit pe scaun şi să conduc echipa, mai vociferez la arbitri, la jucătorii mei. Iar după meci m-am dus şi am dat mâna cu Safet Susici, l-am felictat după joc, după care am vrut să dau mâna şi cu staful lor, unde era şi antrenorul de portari, care m-a înjurat în engleză şi mi-a zis că eu conduc jocul, că fac teatru... După care a fost un schimb de replici între noi, care s-a terminat în momentul în care Safet Susici l-a luat, l-a certat şi i-a zis <ce-i asta?> L-a luat deoparte şi s-a aplanat momentul respectiv, care era destul de neplăcut. Apoi am mers cu jucătorii la galeria noastră, iar în momentul în care am intrat pe tunel, m-au aşteptat acolo, a încercat să mă îmbrâncească. Au fust nişte îmbrânceli pe acolo, au sărit jucătorii ambelor echipe. Singurul care a avut de suferit a fost translatorul nostru, care a fost lovit. În rest nu s-a întâmplat nimic. Şi datorită forţelor de ordine, pentru că acolo intră scutierii şi au făcut un gard viu între noi. Am plecat în linişte de la stadion, nu s-a mai întâmplat nimic. Săpunaru era lângă mine, au fost îmbrânceli între jucători, dar s-a exagerat un pic. Nu s-a scris nimic în raportul de arbitraj", a declarat Şumudică, la Digi Sport.

Kayserispor, echipă antrenată de Marius Şumudică, a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Alanyaspor, în etapa a XIV-a a campionatului turc de fotbal. Golurile echipei Kayserispor au fost marcate Vural (21) şi Bulut (90+3), iar pentru Alanyaspor a înscris Alkilic (62). La formaţia lui Şumudică, Cristian Săpunaru şi portarul Silviu Lung jr. au jucat tot meciul.

Presa turcă a scris că oaspeţii au fost atacaţi de adversari, după încheierea partidei, pe coridorul care duce spre vestiare, iar Şumudică a fost rănit uşor la nas. După ce a izbucnit o bătaie între reprezentanţi ai celor două echipe, a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a se calma spiritele.

Potrivit cotidianului Hurriyet, preşedintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, a declarat că în urma violenţelor traducătorul Yunus Akbulut a ajuns la spital. 

"Antrenorul portarilor de la Alanyaspor ne-a atacat echipa, iar antrenorului nostru îi sângerează nasul. Traducătorul a fost dus la spital. M-am întors din drum, acum sunt în vestiar. Lui Şumudică îi sângera nasul, m-am dus repede la el ca să îl consolez. Aş fi vrut să pierdem meciul, dar să nu se întâmple astfel de lucruri. Nu am reuşit să iau legătura cu conducătorii de la Alanyaspor. Nu am asistat la incidente, astfel că nu vreau să exagerez ce s-a întâmplat. Din câte am înţeles, Deniz a fost lovit cu piciorul în piept”, a explicat Bedir.

Gazdele au replicat că totul a pornit de la faptul că Şumudică i-a înjurat în limba engleză pe membrii stafului echipei Alanyaspor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.