Tehnicianul Marius Şumudică a anunţat, miercuri seară, că revine la echipa saudită Al Shabab, pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o plăcere să revin! Al Shabab este o echipă care m-a făcut să mă simt respectat şi iubit. Voi avea şansa să lucrez din nou cu unul dintre cei mai buni preşedinţi pe care i-am avut în carieră şi să antrenez jucători fantastici. O onoare să lupt pentru fani atât de tari. Să trecem la treabă!

Un mulţumesc călduros tuturor fanilor Al Shabab, care mi-au trimis multe mesaje în ultima săptămână. Am simţit mereu că exista o conexiune între noi. Aveţi un loc special în inima mea. Voi da tot ce am mai bun pentru voi şi pentru club”, a notat Şumudică pe Twitter.

Al Shabab, care s-a despărţit în urmă cu puţin timp de tehnicianul Pericles Chamusca, a anunţat revenirea lui Şumudică distribuind mesajul antrenorului român, cu menţiunea: “Bine ai revenit, Mr. Şumudică”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.