Tehnicianul formaţiei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat, vineri, că jucătorii săi s-au temut la meciul cu Dinamo, care a dominat a doua repriză a întâlnirii din etapa a treia a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt supărat pe mine, pe echipa mea, am arătat în a doua repriză ca o echipă de acum 15 ani, care vine să joace cu Dinamo. Am fost o echipă temătoare şi nu mi-a plăcut asta. Dinamo a controlat a doua repriză, a fost peste Botoşani astăzi", a declarat Croitoru la Digisport.

Formaţia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a III-a a Ligii I.

Pentru Dinamo a marcat Borja, în minutul 48, în timp ce FC Botoşani a punctat prin autogolul lui Isma Lopez, din minutul 37.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.