Marius Copil, locul 93 ATP, a fost învins, în noaptea de joi spre vineri, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-2, de francezul Gael Monfils, locul 13 ATP şi cap de serie numărul 13, în turul al doilea al US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monfils s-a impus după un meci care a durat o oră şi 22 de minute şi va evolua în faza următoare cu canadianul Denis Shapovalov, locul 33 ATP.

Calificarea în turul al doilea, cea mai bună performanţă a românului la Flushing Meadows, este recompensată cu un premiu de 100.000 de euro şi cu 45 de puncte ATP.

La simplu masculin şi feminin, doar Sorana Cîrstea, locul 106 WTA, mai continuă competiţia, fiind calificată în turul al treilea. Ea va da piept în această fază cu americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, care a produs surpriza de până acum a turneului, întrecând-o pe Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în manşa secundă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.