Tenismanul Marius Copil a declarat, sâmbătă, după victoria cu polonezul Kamil Majchrzak, că România are o echipă bună de Cupa Davis şi regretă că la meciul de la Cluj-Napoca nu au venit mai mulţi spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am început cu victorie, avem 1-0 şi sper ca şi Adi Ungur să câştige, să încheiem cu 2-0, iar mâine să terminăm cât mai repede. Avem o echipă bună, avem şi vicecampioni olimpici cu noi, păcat că nu au venit spectatori mai mulţi, dar poate vin mâine, ne dorim să-i bucurăm şi pe ei. Ne luptăm să jucăm din ce în ce mai bine pentru a aduce adversari mai tari, şi sperăm să vină cât mai multă lume alături de noi. Nu am uitat meciurile cu Maroc de la Paşte, când, fiind sărbătoare, a venit atât de multă lume şi le mulţumim şi acum. Jucăm un tenis bun şi speră să avem şi fanii alături de noi", a afirmat Copil

El a mai spus că s-a retras de la turneul de la Metz, deoarece are dureri la picior şi nu se simte apt sută la sută şi mai are nevoie de zece zile de recuperare, însă speră să fie apt pentru turneeele de la Tokyo, Shanghai, Viena, Paris şi Basel.

Tenismanul Marius Copil, locul 81 ATP, l-a învins pe Kamil Majchrzak, locul 188 ATP, sâmbătă, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Polonia, contând pentru turul al treilea al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Copil s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, într-o oră şi 15 minute.

În al doilea meci al zilei, Adrian Ungur, locul 675 ATP, va evolua contra lui Hubert Hurkacz, locul 109 ATP.

Duminică vor avea loc confruntările Florin Mergea/Horia Tecău - Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, Marius Copil - Hubert Hurkacz şi Adrian Ungur - Kamil Majchrzak.

Echipa care va câştiga va promova în Grupa I a Zonei Euro-africane, iar învinsa va continua şi în 2019 în Grupa a II-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.