Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat, joi, după calificarea în grupele Ligii Europa, că formaţia clujeană îşi doreşte mai mult şi poate să producă surprize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur că CFR e o echipă europeană, pentru al doilea an în grupe. Cred că e o performsnţă extraordinară pentru o echipă din România. Cred că putem în continuare să producem surprize, să aducem bucurie tuturor suporterilor CFR-işti. În mare parte cred că am reuşit să controlăm jocul din punct de vedere tactic şi cred că acesta a fost atuul nostru. Ne dorim mai mult, nu trebuie să ne mulţumim cu puţin, nu doar o calificare. Trebuie să ne propunem obiective îndrăzneţe”, a spus Bilaşco la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Europa, învingând, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa finlandeză KuPS Kuopio, în play-off-ul competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rondon ‘5, ’56 şi Debeljuh ’42. Pentru KuPS a înscris Udoh, în minutul 90+1.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa va avea loc vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.