Atacantul Mario Balotelli a debutat cu un gol marcat la noua lui echipă, Monza, din Serie B, care a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), pe Salernitana, în etapa a XVI-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 30 de ani a avut nevoie doar de patru minute pentru a-şi arăta clasa şi pentru a marca în poarta liderului clasamentului. Celelalte reuşite le-au aparţinut lui Barilla '45 şi Armellino '90+5.

Mario Balotelli a jucat 62 de minute, fiind înlocuit de croatul Mirko Marici.

Capriciosul internaţional italian (36 de selecţii) a trecut în carieră pe la mari cluburi, cum ar fi Inter Milano, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice şi Olympique Marseille, dar în ultima perioadă cariera lui este pe o pantă descendentă.

Balotelli a plecat cu scandal de la Brescia, în vară, după ce echipa a retrogradat în liga a doua. La începutul acestei luni, el a semnat cu Monza, formaţie din Serie B care îl are ca patron pe fostul premeir Silvio Berlusconi.

Monza are ambiţia de a promova în Serie A şi este în cursă pentru acest obiectiv, ocupând locul 3 în clasament, cu 29 de puncte, după Salernitana, 31 de puncte, şi după Empoli, 30, care a jucat numai 15 meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.