Marin Condescu, reprezentant în Consiliul de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, a declarat, duminică, după ce formaţia gorjeană nu a mai continuat la pauză meciul cu ASA Târgu Mureş, că decizia a aparţinut jucătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost decizia jucătorilor să nu mai intre pe teren. Sânmărtean şi Pleaşcă nu au vrut să joace, iar la pauză doctorul a constatat că patru jucători nu mai pot continua, iar ceilalţi fotbalişti nu au mai vrut să continue. Terenul nu numai că era îngheţat, dar erau şi movile pe gazon. Arbitrul Marius Avram mi-a spus că nu există literă de regulament care să-l facă să amâne meciul", a spus Condescu la Digisport.

Meciul dintre echipele ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu nu a mai fost reluat după pauză, deoarece jucătorii formaţiei gorjene au refuzat să mai intre pe teren.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

La pauză, ASA Târgu Mureş conducea cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de G. Mureşan '19 şi Morar '37.

Arbitrul Marius Avram a aşteptat pe teren împreună cu jucătorii echipei ASA Târgu Mureş reluarea partidei, dar după trei minute a decis încheierea jocului.

Pandurii Târgu Jiu, club care se confruntă cu mari dificultăţi financiare, a deplasat la Târgu Mureş doar 15 jucători, dar Lucian Sânmărtean şi Marian Pleaşcă au refuzat să joace din cauza terenului îngheţat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.