Rusoaica Maria Şarapova, locul 145 WTA, beneficiară a unui wild card, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-4, de croata Donna Vekici, în turul I al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul lider WTA, campioană la Melbourne în 2008, a pierdut după un meci care a durat o oră şi 21 de minute.

Şarapova era pe aceeaşi parte a tabloului cu Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4.

De asemenea, britanica Johanna Konta, locul 13 WTA şi cap de serie număul 12, a fost întrecută, cu scorul de 6-4, 6-2, de jucătoarea tunisiană Ons Jabeur, locul 8 WTA, după 63 de minute de joc.

Australianca Ajla Tomljanovic, locul 52 WTA, a eliminat-o pe letona Anastasija Sevastova, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 31, scor 6-1, 6-1, în 67 de minute.

Pe partea inferioară a tabloului, pe care se află Halep, principala favorită, jucătoarea cehă Karolina Pliskova din Cehia, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a trecut fără probleme de franţuzoaica Kristina Mladenovic, locul 41 WTA, scor 6-1, 7-5, într-o oră şi 21 de minute de joc.

Şi elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a trecut în manşa a doua, după 6-3, 7-5, cu Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 203 WTA, după o partidă de o oră şi 42 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.