Jucătorul echipei Manchester United, Marcus Rashford, a declarat că a primit cel puţin 70 de mesaje rasiste după finalul meciului, pierdut la penaltiuri cu Villarreal, în ultimul act al Ligii Europa, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cel puţin 70 (n.r. - de postări care conţin) insulte rasiste pe conturile mele de pe reţelele de socializare chiar acum”, a scris pe Twitter jucătorul, la scurt timp după încheierea meciului.

"Mult noroc pentru cei care depun eforturi mari pentru a mă face să mă simt mai rău decât mă simt deja”, a adăugat el.

Într-o a doua postare, el a adăugat că a fost şi mai indignat de unul dintre cei ce l-au insultat, care a lăsat numeroase "emoticoane" înfăţişând maimuţe în mesajele sale private şi care este profesor de matematică cu un cont public.

"El îi învaţă pe copii!", a protestat Rashford.

Cu câteva ore mai devreme, atacantul, cunoscut în special pentru acţiunile sale extrasportive de a lupta împotriva malnutriţiei la copii, jucase întreaga finală a Ligii Europa, pierdută cu 10-11 la loviturile de departajate cu Villarreal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.