Tehnicianul echipei Borussia Dortmund, Marco Rose, s-a declarat împotriva ideii unei bule sanitare cum a existat în NBA în Bundesliga, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Opinia mea personală este că  aceasta nu este o alternativă. Mă gândesc că aproape doi ani am luptat cu virusul. Am progresat, am făcut paşi înapoi, au apărut noi varinate. Personal, cred că oamenii ştiu despre ce este vorba şi acţionează în consecinţă. Avem vaccinuri, ştim că Omicron s-ar putea să nu fie atât de agresiv ca varianta precedentă. Totuşi, nu sunt un profesionist din sănătate. Însă ar fi foarte neplăcut pentru mine dacă ar trebui să revenim la perioadele de lockdown, în care trebuie să închidem totul şi să ne izolăm de tot. Nu ştiu dacă asta ajută. Am spus şi înainte: este important să continuăm să acţionăm în mod responsabil în această situaţie. Dar trebuie şi să învăţăm să trăim cu covid. Şi trebuie să ne vaccinăm”, a afirmat Rose.

În 2020, la reluarea competiţiilor după o pauză cauzată de pandemia de coronavirus, unele dintre turnee s-au desfăşurat în “bule” sanitare, pentru evitarea contaminării cu covid-19 şi propagării virusului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.