Preşedintele CSU Craiova, Marcel Popescu, a declarat, duminică seară, că echipa sa a demonstrat că este cea mai iubită din provincie, subliniind că avea nevoie de un trofeu, după ascensiunea din ultimii ani şi faptul că joace meciurile de pe teren propriu cu casa închisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este cea mai frumoasă finală de Cupă din ultimii 10-15 ani. Universitatea Craiova a demonstrat că este cel mai iubit club din provincie. Ascensiunea Universităţii, faptul că se joacă cu casa închisă, ne trebuia un trofeu. Acesta ne obligă şi ne dă dreptul la mult mai multe. Dacă reuşim accederea în grupele Ligii Europa, ar fi o performanţă şi mai mare", a declarat Marcel Popescu la Digisport.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.