Clubul Real Madrid, care nu mai evoluează pe stadionul Santago Bernabeu de mai mult de un an, acesta fiind în renovare, ia în calcul varianta de a juca pe arena rivalei din LaLiga Atletico, Wanda Metropolitano, informează Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cei de la Real Madrid s-au interesat de varianta de a juca pe arena echipei Atletico Madrid, pentru ca la meciuri să poată asista 20.000 – 30.000 de fani, în contextul în care suporterii revin pe stadioane”, notează jurnalul spaniol.

Real Madrid nu a mai jucat pe stadionul Santiago Bernabeu din data de 2 martie 2020. Arena pe care a jucat până acum pe perioada renovării stadionului Santiago Bernabeu, Alfredo Di Stefano, are o capacitate mică, iar madrilenii vor ca la meciuri să fie prezenţi mai mulţi spectatori.

Relaţiile cordiale dintre cele două cluburi au făcut ca oficialii grupării Atletico Madrid să afirme în trecut că sunt pregătiţi să permită ca Wanda Metropolitano să găzduiască meciurile de acasă ale Real Madrid pe perioada renovării arenei Santiano Bernabeu, menţionează Marca.

Indiferent de planurile legate de Wanda Metropolitano, Real Madrid nu se grăbeşte să revină pe Bernabeu. Echipa intenţionează să revină pe propriul stadion în septembrie – octombrie şi a cerut LaLiga să adapteze calendarul începutului de sezon astfel încât Real Madrid să aibă cât mai multe meciuri în deplasare posibil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.