Cotidianul Marca a întocmit lista "dezastrelor" suferite de FC Barcelona în Liga Campionilor, care începe cu finala pierdută la 7 mai 1986, în faţa echipei Steaua Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Sevilla, Steaua s-a impus la penaltiuri, cu scorul de 2-0, prin reuşitele lui Lăcătuş şi Balint, în finala competiţiei care atunci se numea Cupa Campionilor Europeni.

În 1994, Barcelona avea să sufere o altă înfrângere dură, scor 0-4, cu AC Milan, în finala Ligii Campionilor de la Atena.

În sezonul 2001/2002, Barcelona a pierdut iar dureros, în faţa rivalei Real Madrid (0-2 acasă şi 1-1 în deplasare), în semifinalele celei mai importante competiţii europene.

Scorul de 0-7 în două manşe, 0-4 în deplasare şi 0-3 acasă, reprezintă o eliminare ruşinoasă suferită de FC Barcelona, în faţa formaţiei Bayern Munchen, în semifinalele ediţiei 2012/2013.

Ultima noapte "neagră" pentru catalani a fost marţi seară, când Messi şi coechipierii săi au fost întrecuţi cu 3-0 de AS Roma şi eliminaţi din sferturile Ligii Campioniolor, după ce câştigaseră meciul tur cu 4-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.