Sârbul Novak Djokovici, preşedintele consiliul jucătorilor ATP, a anunţat pe grupul de WhatsApp al Top 100 că turneul de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, ar putea fi anulat astăzi, relatează Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici ar fi făcut anunţul duminică, atunci când i-a informat punctual pe ceilalţi jucători cu privire la situaţia actuală.

Autorităţile madrilene au recomandat săptămâna trecută anularea turneului organizat de Ion Ţiriac, din cauza pandemiei de coronavirus. Prevăzută să se desfăşoare de obicei în luna mai, competiţia a fost amânată pentru perioada 12-20 septembrie, în calendarul modificat de pandemie.

Dar reapariţia în Spania a unor focare de răspândire a virusului i-a determinat organizatori să se îndoiască, sâmbătă, într-un comunicat, de desfăşurarea turneului "fara complicaţii sanitare care ar afecta jucătorii, publicul si personalul". Organizatorii au precizat că decizia finală privind organizarea Mutua Madrid Open 2020 va fi luată de Ion Tiriac şi de Super Slam Ltd., proprietarul licenţei turneului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.