Portarul echipei CFR Cluj, Traian Marc, a declarat, marţi seară, că l-a "citit" pe fostul său coechipier de la Dinamo, Dorin Rotariu, la loviturile de departajare, unde acesta a ratat, subliniind că îi pare rău pentru el, dar se bucură că a reuşit câştigarea Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După cum a început partida, Dinamo a avut 2-0, puţină lume se aştepta ca noi să întoarcem, am dovedit că suntem o echipă formidabilă. Mi-am adus aminte de momentele care le petreceam cu Roti şi Vali Lazăr la Săftica, când stăteam şi exersam lovituri de departajare, l-am citit pe Roti, îmi pare rău pentru el, ştiu că trece prin momente grele, dar mă bucur pentru echipa mea", a declarat Marc la Digisport.

El a lăudat şi fanii dinamovişti, care au "făcut o atmosferă fantastică".

Atacantul Cristi Bud a afirmat că CFR Cluj a demonstrat că este o echipă mare: "Ne bucurăm foarte mult pentru această cupă, am demonstrat că suntem o echipă mare. Noi am mai revenit şi cu Poli Timişoara, am ştiut că putem reveni, la pauză ne-a motivat Mister foarte bine. Contează că am câştigat Cupa. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat când am fost accidentat, să-i mulţumesc fiului meu din cer şi celui care îmi stă acum în braţe", a declarat Bud, la Digisport, unde a venit ţinându-l în braţe pe fiul său Milan Ioan.

Ionuţ Larie a afirmat că este foarte obosit, acest meci epuizându-l: "Mă simt foarte obosit, cred că mai petrec jumătate de oră şi mă duc la somn, Este extraordinar că am revenit de la 2-0, am demonstrat că suntem o echipă mare. Nu am cuvinte despre galeria lui Dinamo, a realizat un moment extraordinar".

Echipa CFR Cluj a învins, marţi seară, pe Arena Naţională, formaţia Dinamo, cu scorul de 7-6 (2-2) în urma loviturilor de departajare, şi a câştigat pentru a patra oară Cupa României.

Dinamo a condus după prima repriză cu scorul de 2-0, însă a fost egalată în minutul 89 al meciului.

Golurile au fost înscrise de Gnohere ’23 (penalti) şi Bicfalvi ’36 pentru Dinamo, respectiv Ruiz ’48 şi Cristian Lopez ’89 pentru CFR Cluj.

La loviturile de departajare, executate la poarta din dreptul tribunei unde se aflau fanii de la Peluza Cătălin Hâldan, pentru CFR Cluj au înscris C. Lopez, T. Lopes, Beleck, Petrucci şi Ruiz.

Pentru Dinamo au marcat Bicfalvi, Gnohere, Anton şi Lazăr, iar Rotariu a ratat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.