Fostul jucător argentinian Diego Armando Maradona va asista, miercuri, la meciul Real Madrid - Napoli, din manşa tur a optimilor Ligii Campionilor. Întrebat despre prezenţa starului argentinian, jucătorul madrilenilor, Luka Modrici, a afirmat: "Slavă Domnului că nu joacă el".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, sunt încântat că va asista la meci. Slavă Domnului că nu joacă, suntem fericiţi. L-am întâlnit de de câteva ori, ultima oară la gala The Best. Este o persoană drăguţă şi unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am cunoscut", a declarat Modrici, conform presei spaniole.

Maradona, în vârstă de 56 de ani, era căpitanul echipei Napoli la ultima confruntare dintre cele două echipe, în primul tur al Cupei Campionilor Europeni, în 1987-1988, când s-au calificat madrilenii (2-0, 1-1).

Şi antrenorul Realului, Zinedine Zidane, se bucură de prezenţa lui Maradona la meciul de pe Santiago Bernabeu, dar este preocupat de întâlnirea de miercuri. "Îl respect mult pe Maradona, a fost unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Dar eu mă tem mai mult de jucătorii care vor fi în teren, cei care vor juca", a spus Zidane.

Meciul Real Madrid - Napoli va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În lotul italienilor a fost convocat şi fundaşul Vlad Chiricheş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.