Fostul internaţional argentinian Diego Maradona cred că Boca Juniors ar trebui să fie declarată câştigătoare a Copei Libertadores, după incidentele de sâmbătă, care au dus la amânarea partidei cu River Plate, din returul finalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mie îmi place să câştig pe teren, dar dacă nu se respectă regulile, atunci se impune o sancţiune. Iar acum victoria trebuie acordată celor de la Boca", a declarat Maradona, fost jucător la Boca.

Manşa secundă a finalei Copa Libertadores, dintre River Plate şi Boca Juniors, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă seară, pe stadionul Monumental din Buenos Aires, a fost amânată pentru o dată ulterioară, din cauza incidentelor.

Decizia de amânare a venit după ce, în drum spre stadion, autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat cu pietre şi cu gaze lacrimogene. Unii jucători au fost răniţi de geamul spart sau afectaţi de gazul inhalat. De asemenea, în afara stadionului au avut loc şi confruntări între suporteri şi forţele de ordine.

În prima manşă a finalei Copa Libertadores, disputată la 11 noiembrie, pe stadionul La Bombonera, Boca Juniors a remizat cu River Plate, scor 2-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.