Ministrul delegat al Sporturilor din Franţa, Roxana Mărăcineanu, consideră că este posibilă revenirea publicului pe stadioane în data de 15 decembrie, solicitare a cluburilor pe care o va prezenta premierului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Decizia este în mâinile premierului”, a spus Mărăcineanu după o reuniune cu oficiali ai Stade Toulousain (rugby), FC Toulouse şi ai altor cluburi regionale. “Voi transmite acest mesaj şi voi încerca să negociez”, a precizat ministrul.

Oficialii cluburilor i-au spus lui Mărăcineanu că nu înţeleg de ce redeschiderea progresivă începând din 15 decembrie este valabilă pentru cinematografe, teatre şi muzee, dar pasionaţii de sport trebuie să aştepte până în ianuarie – februarie.

“Am ascultat solicitarea acestor actori din sport care sunt responsabili, au muncit la protocoale, au venit să le prezinte la prefectură, au deja posibilitatea să experimenteze.... Ei sunt pregătiţi să deschidă la 15 decembrie”, a adăugat Roxana Mărăcineanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.