Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat că antrenorului Dan Petrescu i s-a făcut rău după meciul cu CSU Craiova, dar şi-a revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se simte mai bine, şi-a revenit. A stat cam o oră în birou, cu doctorul la el, până a reuşit să-şi revină pe picioare. A trăit la intensitate maximă şi i s-a făcut puţin rău după meci. Probabil s-au acumulat mai multe, pentru că de-a lungul săptămânii a avut câteva probleme medicale şi tensiunea meciului şi ceea ce s-a întâmplat în finalul partidei au dus la o cădere de tensiune. I s-a făcut rău, dar nu e problemă majoră, şi-a revenit", a declarat Mara, la Pro X.

El a criticat practica FCSB de a oferta jucători de la echipa pe care urmează să o întâlnească, într-un meci important, referindu-se la intenţai bucureştenilor de a-l transfera pe Kamer Qaka de la CSM Poli Iaşi.

"Nu sperăm să joace cum au jucat (n.r. - CSM Poli Iaşi) la Bucureşti şi cum au jucat cu noi, nimic altceva. Au demosntrat că au echipă valoroasă, cu jucători buni. Dacă sunt motivaţi, pot face un meci bun pe teren propriu. Dar au început acele şicane la care apelează FCSB când au meci important. Înaintea acelui meci cumpără jucători de la echipa adversă, cel mai bun jucător al Iaşului, e o practică pe care o tot folosesc pentru a-l face pe acel jucător să nu mai joace la randamentul maxim. Se putea face acest lucru peste două săptămâni, nu înaintea acestui meci", a spus Mara. 

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, şi a revenit pe primul loc în Liga I, cu 44 de puncte după opt etape în play-off şi un meci în plus faţă de FCSB. Oltenii au ratat un penalti, în mintul 90+2.

În cadrul aceleiaşi etape, a opta, FCSB va evolua, luni, în deplasare, cu CSM Poli Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.