Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, marţi, că staful şi jucătorii grupării ardelene s-au bucurat moderat de înfrângerea rivalei la titlu, FCSB, în meciul cu CSM Poli Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu avem de ce să ne cerem scuze, dar trebuie să-i felicităm. Eu am spus că cei de la Iaşi vor fi motivaţi şi vor juca cu aceeaşi ambiţie cum au făcut-o cu noi şi cu FCSB în meciurile anterioare şi că pot face o supriză. Sincer, eu mă aşteptam la un egal, speram la un egal. (n.r. - Declaraţia lui Dan Petrescu) A fost o modalitate de a-i motiva pe cei de la Iaşi. Nu ne gândeam la altceva, doar să fie motivaţi, pentru că pe final de campionat ei nu mai aveau un obiectiv pentru că nu mai pot să-şi schimbe poziţia, rămânând pe locul 6 orice s-ar întâmpla. La final ne-am bucrat puţin şi moderat pentru că în momentul acesta depindem doar de noi, în ultimele două etape. Bucurie trebuie să fie când vom fi matematic campioni. Eu speram la un egal în meciul dela Iaşi şi speram ca la Craiova să se întâmple ceva", a declarat Mara, la Digi Sport. 

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Andrei Cristea a marcat în minutul 89, după ce coechipierul său Qaka, dorit de FCSB, a fost eliminat, în minutul 74.

CFR rămâne pe locul I, cu un punct avans faţă de FCSB.

În ultimele două etape, clujenii mai au de jucat cu Astra Giurgiu, în deplasare, şi cu FC Viitorul, pe teren propriu. FCSB întâlneşte CSU Craiova, în deplasare, şi Astra Giurgiu, acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.