Multiplul campiona mondial de box Manny Pacquiao a revenit în ring după mai mult de doi ani şi a fost învins, la puncte, de cubanezul Yordenis Ugas, într-o gală care a avut loc, sâmbătă, la Las Vegas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma acestui succes, acordat prin decizia unanimă a abitrilor (115-113, 116-112, 116-112), Ugas şi-a păstrat centura WBA la categoria semimijlocie. 

La 42 de ani, filipinezul a înregistrat a opta sa înfrângere din carieră (pe lângă 62 de victorii şi două meciuri încheiate la egalitate).

Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meci pentru Manny Pacquiao, care doreşte să candideze la preşedinţia ţării sale.

"Nu ştiu", a declarat el când a fost întrebat dacă a fost ultima luptă.

Despre posibila sa candidatură la preşedinţia Filipinelor în mai 2022, Pacquiao, care este deja senator, a spus că îşi va anunţa decizia luna viitoare, adăugând că vrea să ajute poporul filipinez şi că "lumea a politicii este mai dificilă decât lumea boxului".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.