Tehnicianul CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, duminică seară, după eşecul cu FCSB, scor 2-5, în Liga I, că jucătorii săi nu trebuie să se gândească la primul loc, ci doar la îmbunătăţirea jocului lor şi la eliminarea erorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un meci care a început rău, trebuie să muncim mai mult pentru a remedia situaţia. Noi nu trebuie să ne gândim la primul loc, ci doar să creştem, să ne îmbunătăţim jocul, să evităm erorile, cu mult calm şi seninătate. Acum trebuie să ne gândim la meciul următor, cu Astra, să învăţăm din greşelile făcute. FCSB are valoare, dar rezultatul a fost cauzat de greşelile noastre şi trebuie să le remediem. Am vorbit cu jucătorii, deşi nu fac asta la finalul meciurilor, avem nevoie de echilibru ca să ajungem în direcţia potrivită. La 3-1 trebuia să menţinem un echilibru, iar la 5-2 nu am mai putut face nimic", a declarat Mangia la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, în care Harlem Gnohere a deschis scorul în primul minut de joc şi Ionuţ Larie şi Renato Kelic au marcat autogoluri.

Au marcat Gnohere '1, Teixeira '33, Florin Tănase '62, Kelic '70 (autogol) şi Coman '83 pentru FCSB, respectiv Larie '66 (autogol) şi Kelic '72 pentru CSU Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.